Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

2011.01.12

Két este, két csalódás

Két este, két csalódás

 
Nem tudni, hogy mi okból, de az október hónap bővelkedett a Chipandale showkban. Minden szórakozóhely repertoárjában találhattunk egyet. Kiszemültünk egy pénteki napot, gondoltuk megnézzük mi fán terem az a bizonyos cserebogár...
 
Miután alaposan kikentük-fentük magunkat (és a mai fiatalok által használt jelző szerint fullosak lettünk), indulóra vettük a körömcipőt. A frissen beszerzett SZINGLI VAGYOK táblát jól látható helyre kibiggyesztettük a kocsiban, és nekiindultunk az éjszakának.
 
A Kastély Caffé fényei Dobozon már vártak ránk. Fél kettőt ütött az óra, amikor színre lépett a tehenészfiúnak öltözött srác, - ma sem értem, hogy miért viselt fejkendőt. Óvatos csípőtekergetéssel és izommutogatással neki kezdett jónéhányszor előadott produkciójának. Lassan, vontatottan megszabadult a ruháitól, és amikor már csak egy tenyérnyi ruha takarta legjobb barátját, a Chipandale show erotik showba torkollot át.
 
Pillanatok alatt három megszeppent leányzót simogatott jobbról-balra, majd eljött a pillanat, amikor az utolsó anyagdarabkától is megszabadult a legnagyobb bánatunkra. Nagy ledöbbenéssel az arcunkon hajtottunk hazafelé, és mivel ez számunkra megemészthetetlennek tűnt, úgy döntöttünk, megér még egy próbát, és a következő ruhátlan emberáldozat hátha meggyőz minket arról, hogy az-az este balszerencse. Csupán rosszkor voltunk, rossz helyen.
 
Némi alvás után szombat este a célpont Nagyszénás. (Itt jegyezném meg, a lakóhelyünktől 100 km-re található.) Reméltük, hogy kihevertük az előző este látottakat.
 
Fél három. A ködben komoly léptekkel indult a színpad felé Zorró! Gondoltuk, ebből még bármi lehet, majd beindult a műsor valami latin amerikai zenére, nem ám a pörgősre, hanem a tipikusan csöpögős szappanoperásra. Semmi gond nem volt, míg az álracától meg nem szabadult... Az utolsó falatnyi textília takarta igazán izmos testét... Erre van az a mondás, hogy "A teste megérdemelné, hogy a fejét kicseréljék."
Nos, frissen gyantázott fenekének élénk pirossága, hat méterről is kivehető volt. A többit a cenzúra bizonyára nem engedné ennél a szép díszpéldánynál... Két este, két csalódás. Két tipikusnak mondható férfiideál. Aznap este is csalódottan és némi kiábrándultsággal az arcunkon indultunk haza.