Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Pályázati felhívás

Cikkek

Magyar Falu Prrogram felhívásai - 2022.

2022.01.24

"A Magyar Falu Program indulása óta a jogosult települések több mint 99 százaléka nyert már támogatást legalább egy, helyben fontos fejlesztés megvalósítására.

Az érintettek visszajelzései azt mutatják, hogy ezeknek, a helyi életminőség javítását célzó fejlesztéseknek köszönhetően a falvakban élő honfitársaink mindennapjai komfortosabbá válnak, a magyar vidék újra virágzásnak indult.

Hazánk kistelepülései 2021-ben is számíthattak a kormány támogatására. A Miniszterelnökség 15 pályázati kiírást tett közzé, melynek kedvezményezettjei az 5000 lélekszám alatti települések önkormányzatai, az önkormányzati társulások; az egyházközségek és a civil szervezetek voltak.

2022-ben 14 pályázati felhívással folytatódik a Magyar Falu Program, ebből 13 pályázat már január 3-tól beadható.

A Magyar Falu Program pályázati rendszerének előnye hogy egyszerű, gyors, az eljárásrend pedig rugalmas. A pályázatok végső beadási határidejétől számítva 65 napon belül megszületik a támogatói döntés és a Támogatói Okirat kiállítását követő öt napon belül a kedvezményezett megkapja a pályázatban elnyert támogatási összeget. A támogatások kizárólag hazai költségvetési forrásból valósulnak meg, a pályázatok előfinanszírozottak és nem igényelnek önerőt."

Link: https://magyarfaluprogram.hu/

 

Kinder+SPORT program általános iskolák számára

2017.11.07

Kinder+SPORT program általános iskolák számára 2017/2018-as tanév
Kiíró:
Ferrero Magyarország Kft.
Határidő:
2017.11.12
Érvényes:
2017.11.12
Tárgymutató:
Kinder+SPORT program általános iskolák számára
Pályázhat:
bármelyik magyarországi, nem sport tagozatos általános iskola

 

Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása

2017.11.07

Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása / VEKOP-8.3.1-16
Kiíró:
Nemzetgazdasági Minisztérium
Határidő:
Folyamatos
Érvényes:
2018.07.04
Tárgymutató:
fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása / VEKOP-8.3.1-16
Pályázhat:
azon támogatást igénylők, akik, vagy amelyek: 
aa) A "Vállalkozz Itthon Fiatal” projektben résztvevő, a programba való bevonás pillanatában 18-25 év közötti, Ifjúsági Garancia Rendszerben regisztrált fiatal, illetve felsőfokú végzettséggel rendelkező 25-30 év közötti pályakezdő álláskereső fiatal által létrehozott egyéni vagy társas vállalkozás. 
ab) A támogatást igénylő vállalkozásnak a kérelem benyújtásakor rendelkeznie kell a "Vállalkozz Itthon Fiatal” c. projektet megvalósító szervezet által vezetett és koordinált szakértői bizottság által jóváhagyott üzleti tervvel, valamint a vállalkozást alapító fiatalnak rendelkeznie kell a "Vállalkozz Itthon Fiatal” projekt keretében a képzés sikeres elvégzéséről szóló tanúsítvánnyal. 
ac) Az üzleti terv jóváhagyását követően alakult vállalkozások pályázhatnak, nyújthatnak be támogatási kérelmet. 
ad) A "Vállalkozz Itthon Fiatal” projektben résztvevő és a képzés sikeres elvégzéséről szóló tanúsítvánnyal, illetve jóváhagyott üzleti tervvel rendelkező fiatal csak egy vállalkozás alapításában vehet részt. 
ae) A "Vállalkozz Itthon Fiatal” projektben résztvevő, a képzés sikeres elvégzéséről szóló tanúsítvánnyal, illetve jóváhagyott üzleti tervvel rendelkező alapítónak a létrehozott társas vállalkozásban többségi tulajdonnal kell rendelkeznie, valamint be kell töltenie a vállalkozás vezető tisztségviselői posztját. 
af) A vállalkozást alapító fiatalnak vállalnia kell, hogy a "Vállalkozz Itthon Fiatal” projektben támogatott vállalkozásban személyes közreműködőként részt vesz. 
ag) A pályázás további feltétele, hogy a támogatási kérelem benyújtásakor a támogatást igénylő vállalkozást létrehozó fiatal más vállalkozásban közvetlen vagy közvetett többségi befolyást biztosító részesedéssel nem rendelkezhet, illetve annak nem egyedüli vagy többségi tulajdonosa, más vállalkozásban nem tölthet be vezető tisztségviselői posztot, 
ah) Devizajogszabályok alapján belföldinek minősülő, Magyarországon, a Közép-magyarországi régióban székhellyel rendelkező gazdasági társaság vagy egyéni vállalkozó. 
ai) A 651/2014/EU Rendelet I. Melléklete alapján mikro- vagy kisvállalkozásnak minősülnek. 
b) Jogi forma: 
- kettős könyvvitelt vezető jogi személyiségű alábbi gazdasági társaságok: 
o GFO 113 - Korlátolt felelősségű társaság, 
o GFO 117 - Betéti társaság. 
- SZJA hatálya alá tartozó egyéni vállalkozók (231 - egyéni vállalkozó, 232 - egyéb önálló vállalkozó)

 

ROMASTER - Esélyprogram a Jövő Roma Vezetőiért

2017.11.07

ROMASTER - Esélyprogram a Jövő Roma Vezetőiért - felsőoktatásban tanuló hallgatók részére
Kiíró:
HBLF-ROMASTER Alapítvány
Határidő:
Folyamatos
Érvényes:
2017.12.31
Tárgymutató:
Esélyprogram a Jövő Roma Vezetőiért - felsőoktatásban tanuló hallgatóknak
Pályázhat:
olyan diákok jelentkezését várjuk, akik diplomát adó felsőoktatási képzésen vesznek részt (alapképzés, osztatlan mesterképzés, mesterképzés), gazdasági, műszaki, jogi, informatikai vagy egészségügyi szakokon, nappali tagozaton

 

Tanyák háztartási léptékű villamos energia és vízellátás

2017.11.07

Tanyák háztartási léptékű villamos energia és vízellátás, valamint szennyvízkezelési fejlesztései - A vidéki térségek kisméretű infrastruktúrájának és alapvető szolgáltatásainak fejlesztése / VP6-7.2.1.4-17
Kiíró:
Miniszterelnöki Hivatal
Határidő:
Folyamatos
Érvényes:
2019.04.01
Tárgymutató:
tanyák háztartási léptékű villamos energia és vízellátás, valamint szennyvízkezelési fejlesztései / VP6-7.2.1.4-17
Pályázhat:
Támogatási kérelmet az a szervezet/személy nyújthat be, amely rendelkezik az 2007. évi XVII. törvény 28.§-a szerint ügyfél-azonosítóval, azaz a törvény 9/B.§ c) pontja szerinti kérelemre az MVH-nál vezetett ügyfél-nyilvántartásba vett ügyfél

 

LEADER - Helyi Akciócsoportok együttműködési tevékenységeinek előkészítése és megvalósítása

2017.11.07

FELHÍVÁS 
Vidéki térségek közötti együttműködési projektek megvalósítására 

 

Amerikai ösztöndíj demokratikus értékeket közvetítő civil szervezetek számára

2017.02.28


A Nemzeti Alapítvány a Demokráciáért mintegy HUF14,603 támogatói programja demokratikus értékeket közvetítő, demokratikus célokat megvalósító civil szervezetek, intézmények számára.
A National Endowment for Democracy (NED) 12 hónapos támogatása civil szervezetek, egyesületek, független média és hasonló szervezetek számára.
A NED a legkülönbözőbb társadalmi, gazdasági környezetben támogatja a demokratikus értékek feltárásával, a demokratikus jogok alkalmazásával és a demokratikus célokat megvalósító szervezeteket.

 

TÁBOR, OSZTÁLYKIRÁNDULÁS, CSAPATÉPÍTÉS A KÖRÖSÖK VIDÉKÉN

2017.02.27

Tábor, osztálykirándulás, csapatépítés a Körösök vidékén
Kiíró:
Hétszínvirág-Tüskevár Szolgáltató Nonprofit Bt.
Határidő:
Folyamatos
Érvényes:
2017.12.31
Tárgymutató:
tábor, osztálykirándulás, csapatépítés a Körösök vidékén
Pályázhat:
- azok a szervezetek, iskolai csoportok, melyek gyermekek/ifjúság közösségeit fogják össze, és a csoport részére közösségépítő program megvalósítását tervezik,
- azok a munkáltatók, melyek a dolgozói kollektíva részére csapatépítő tréning megszervezését tervezik.
 

MindigNő cikkíró verseny

2012.07.30

A korábban meghirdetett cikkíró versenyek nagy sikerén felbuzdulva újabb cikkíró versenyt hirdetünk olvasóink részére. Bízunk benne, hogy ismét sokan klaviatúrát ragadtok és megosztjátok velünk élményeiteket, tapasztalataitokat. (Többen írtátok nekünk, hogy jó volt kiírni magatokból a gondolataitokat. Várjuk most is azokat a gondolatokat! Csak bátran!

 

Pályázat művészpályára készülő fiatalok számára

2012.07.30

A Corvin Rajziskola rajz, szobrászat, festészet tanításán alapuló művészeti iskola. Elsősorban művészeti pályára készülő fiataloknak segítünk olyan tudás, tájékozottság, hozzáértés megszerzésében, mely használható világképpé rendeződik, és szilárd alapokat képez művészeti egyetemekre történő felvételihez.

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5

Következő »