Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

2011.01.26

X-nek Y pasija...

 X-nek Y pasija...

 

Nem szeretem a jellemtelenséget, és az ostobaságot, ezért megosztom veletek, milyen abszurd dolgok vannak, ha akarjuk őket, ha nem. Bírom, hogy van egy közösségi portálon több mint 500 ismerősöm. Közülük 350-et tudok is pontosan, hogy honnan, miként ismerem, de a köztes „maradék” már nem izgat. Bár ezek között találni olyat, aki szintén ott él, ahol én, mégsem köszön az utcán, ha meglát. Trendi vagy sem a köszönés, mindenképpen illetlenség.

Kép Na, de hogy egy érdekes dologról írjak! Tegnap este egy chat beszélgetést követően, kaptam egy kérdést, miszerint kinek a pasiját is ostromlom? Nos, nem kell mondanom teljes sokk, meglepődés, majd visszakérdeztem, te kivel és mit beszéltél rólam? Hebegés-habogás, végül kikerekedett egy feltételezés. És itt emelem ki, hogy feltételezés! Az alábbiak szerint áll össze: Van X csaj, és annak Y fiúja. Én, mint XY elkezdtem ostomolni a feltételezések szerint Y-t, akinek a csaja X, nem nézi jó szemmel, mit is akarok Y-tól. Megjegyzem, fogalmam sincs, hogy kicsoda ez esetben X és Y, a lényeg valakik.
A rosszindulatúság sosem fog kihalni, vele együtt kézen jár az irigység is ez esetben. Nincs se új pasi, se régi, csupán Perwollal mosom a mostani pasimat is. A barátnőim pasija is tabu nálam! Kedves dolog, hogy ennyit foglalkoznak velem és magánéletemmel, az ostomlásaimmal, csak kár, hogy oly’ feleslegesen!

Azért még annyira nem vagyok megszorulva, hogy más használt játékait kelljen igénybe vegyem! Ennél korrektebb vagyok! Barátnője van? Sebaj, múlandó dolog! Kívánok ezen elmés embereknek jó szórakozást! Mindenesetre jót röhögtem, miután a barátaimnak elmeséltem a történetet! 

Kép forrása: Internet