Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

2012.07.31

Műcici, műszempilla, műhaj...

Műcici, műszempilla, műhaj...547264_3507710204852_133855032_n.jpg  Nem a szépsége miatt lesz valaki NŐ. Hogy ki mit gondol a mai kor nőjéről és pasijáról, nem tudom. Egy biztos, a legtöbb nő lassan,de biztosan tucattermék. Miért is írom mindezt? Szilikoncicik, méteres póthaj, szempilla hosszabbítás felsőfokon, ajakfeltöltés, zsírleszívás a szörnyűnek vélt testtájékról, zselés és UV-s playboynyuszis műkörmök...

 A gyengébbig nem képviselői közül egyre többen vetik be ezen nőiesség-hangsúlyozó, önkép-erősítő trükköket csupán azért,hogy könnyebben elvarázsolják az erősebbik nemet.  

 

Természetesen itt muszáj kihangsúlyoznom, hogy ezen nők közül sokan az anyagi előrejutást, a közép- és felső osztályba való beilleszkedést, valamint az ezzel járó hozományokat, kapcsolatokat kívánják elérni. És valóban, siker övezi a technika képviselőit. Sokan akadnak horogra. Úgy tűnik, kevés bögyörővel rendelkező, úgynevezett konzervatív hímet zavar, ha akció közben a műmell tapintása után labdák pattognak, vagy a felfújt kacsaszájtól az óvatos smárolás a megengedett, esetleg egy kedveskedő hajsimítás közben kezében marad a vendéghaj.

Egy nő, nem lesz jobb nő, ha megcsináltatja a melleit. Optikailag valóban tökéletessé varázsolja domborulatait, de honnan veszi azt bárki is, hogy párja nem szeretné extrák nélkül is? És, ti férfiak! Miből gondoljátok, hogy egy natúr, extrák-nélküli csaj kevesebb lenne, mint a tuningolt? Soha nem a plusz tesz igazivá egy nőt, hanem ha olyan férfival találkozik, aki feltárja az eddig rejtett, saját, natúr kincseit! Furcsa, de még sok férfit feltud izgatni, ha egy nő/csaj intelligens, és egyedi.

Az igazi nő bódító! Hangja kellemes és megnyugtató. Mágikus vonzereje elcsábít. Illata felejthetetlen! Legyen ötven kilós vagy száz, megvan benne minden, aminek meg kell legyen. Egy szép, helyes arc, szép fogsor, egy vonzó tekintet, ezerszer csábítóbb, mint a szépségipar tucatja. Természetesen megértem azon nő társaimat, akik stílusos, arányos szilikont rakatnak be valamilyen oknál fogva. Persze az az ok, ne abból álljon, hogy -Lyukas Rozinak is van 500 köbcentise, ezért én is akarok- elv. És, mit ér a műtét, ha a body nem okés.


L.T.