Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

2011.01.20

Mindennapi bókjaink

Mindennapi bókjaink
 
 
Míg a nők domború vagy kevésbé domború idomaikkal veszik le a férfiakat a lábukról, addig a férfiak többsége egy jól irányzott bókkal képes a kiszemeltjét becserkészni. Az, hogy mit is jelent a bók biológiai szempontból, sajnos nem tudom, viszont az a férfi, aki jó pontokat akar szerezni a nőknél, hízeleg, bókol, udvarias és a határokat betartja nemcsak, hogy szexi, ha kell, kellően komoly is.
 
A bókokat órákig képesek hallgatni a nők. A férfiak, és köztük azon nagydumás pasik a legek e tekintetben, akik ismerik az apró fortélyokat a női szívek meghódítására. A szép szavakkal fukarkodók szóra se méltóak. Persze, vannak köztük kivételek. Azok, akik ha megölelnek, megcsókolnak és semmit sem szólnak, mégis tudjuk, szeretnek minket. Kár, hogy ebből a férfi típusból kevés van.

Kép

Hogy a zsenge férfiak, valamint az erős, gyakorlott, ágydöngetések mestereit tanácsokkal lássuk el a női szívek bitorlásához, megosztok néhány igen kedvelt bókot, amikért a nők repesnek! Ha elég mesteri egy pasas monológja, kacifántosan szövi mondataiba az új és a régi, de jól bevált kedvességeket, akkor egyenesben van!
 
A sikeres bókok a következők:
 
Irtó szexi vagy!
Nincs is dögösebb, erotikától fülledtebb mondat, mint amikor párunk minket meglátva szexinek, gyönyörűnek talál. A hollywoodi filmekben ezen mondatok után kéjes ágyjelenetek zajlódnak le, de mi most maradjunk a hétköznapokban. A legtöbb munkahelyen egyfajta uniformis viselünk. Ha hivatalban dolgozunk, elegánsan, de mégis szolidan öltözködünk, míg más munkakörökben, mint a pedagógus, fodrász, postás - és még sorolhatnánk – lazább, sportosabb öltözködés is megfelel. Ha párunknak reggel csupán annyit mondunk, hogy „Hű, de dögösen áll ez az ing!” vagy „Mennyire formás popsid van abban a farmerban!”, hatalmas pluszt, energiatöbbletet továbbítunk!
 
Milyen napod volt?
Bár, a megszokott életben ismerősként is megkérdezzük egymástól, kinek milyen napja volt, jól eső érzéssel tölti el a női szíveket, ha párjuk, leendőbelijük érdeklődik. Fontos, hogy meghallgassa mindkét fél egymás élménybeszámolóját, illetve a konfliktusokat, problémákat, munkahelyi stresszt kiadják magukból. Ezzel is bizonyítva, hogy odafigyelnek, törődnek párjukkal.
 
Kép A barátnőd elbújhat melletted!
Első találkozáskor, gyakran felmerül a hölgyekben egy átmulatott éjszaka után, hogy miért pont velem beszélget ez a jóképű pasi! A diszkók, bárok gyöngyszemei a hölgyek, akik csapatokban érkeznek a bulik helyszíneire. Ilyenkor a „Milyen ruhát vegyek fel?” kérdés forog a női agyakban. Ne feledkezzünk meg azon „időszakos életérzésről is”, ami főleg a tinikre jellemző, hogy a „barátnőm jobb, szebb nálam, és én lúzer vagyok hozzá képest” önsanyargató gondolatokról. Ha elfogadjuk magunkat, észreveszik a kívülállók is, hogy milyen jól érezzük magunkat a bőrünkben. Egy pasi érzi, ha valakiben plusz energia csordogál, a szexuális kisugárzás, boldogság, elégedettség árad az emberek felé. Ha a srác azt mondja, jobb vagy a barátnődtől, ne félj elhinni, nem fogja meghágni!
 
Kép Te vadmacska!
Nem elég a párkapcsolatokban együtt lenni, együtt mutatkozni, meg kell élni ezt a fajta kapcsolatot. A legtöbb házasság a rossz szex, a hazugságok, a kiábrándultságok, a rossz párválasztás miatt megy tönkre. Egy célirányos, idejében, és gyakran elejtett mondat a szexuális együttlétekkor jelentősen növeli kedvesünk önbizalmát. Erősíti benne a lelki-testi kötődést irányunkban. Persze, csak akkor mondjuk ki ezen istenítői mondatait, ha tényleg úgy gondoljuk. Saját magunkat és a párunkat ne csapjuk be! Ha baj lenne, érdemes mielőbb megbeszélni!
 
Kép Okos nő vagy!
A nő ezen dicsérete is azt sugallja, hogy nemcsak a mellek és a tangában hordott testrészek miatt értékelik a nő személyét. Az ész, az intelligencia a mai párkapcsolatok meghatározója. Ha a nőt nőként tisztelik, akkor az a párkapcsolat csak boldogságban gyümölcsöző lehet!
 
A legjobb barát vagy!
Kevés férfi van, aki egyenrangú társként kezeli partnerét. Általában megmarad azon hierarchia, ami kialakul férfi és nő között. Kevés nő van, és kevés férfi, aki szerelmét barátként is elfogadja. Ha ez így van, annak csak örülni lehet!
 

 Mit is érzel?

A pasiknál nem divat a nyálas, csöpögős érzelmek átadása. Ritka kivételek egyike, ha a srácunk elmondja, mit is érez irántunk. A legjobb reakció erre, ha viszont válasszal él a hölgy, így feltérképezhetjük, mit érez párunk érzelmileg is a kapcsolatunkban.  

    
Kép Gyereket akarok tőled!
A legtöbb nő szeretne gyermeket, de a legtöbb aggódik is, hogy vajon milyen anya válna belőle. Tudna-e mindig vigyázni gyermekére, megóvni a széltől is. Ha a férfi, aki ismer, szeret, tiszteli a nőt bennünk, akkor mindenben támogatja kedvesét. A gyerek megfoganástól a közös nevelésig! Egy gyermek nem csak, hogy összeláncol, de kellően megtart!
 
Kép Nem élhetek nélküled!
Ismét a tipikus amerikai filmek jutnak az eszembe. Kiváló példa erre a Micsoda nő. A tériszonyos főhősünk a tűzlépcsőn mászik fel az ő Júliájához, hogy elmondja neki, mennyire imádja, és nem tud nélküle létezni! A hétköznapokban nem kis kockázatvállalást jelent ez egy párkapcsolatban. A hosszú távú elképzelésekről ismert nők minden álma, hogy a nagy Ő, megkérje kezüket és boldogan éljenek, míg meg nem halnak! Reméljük, növekszik azon férfiak és nők aránya, akik az örök együttlétre, boldogságra törekednek!
 

L.T. – B.Sz.

 

Képek forrása: Internet