Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

2011.03.30

EXcalibur

EXcalibur

 
 
Habár a következő írásom címe történelmi vonalra utal, el kell keserítsem a historyhoz kötődő embereket, mert nem Merlin, a varázsló csoda kardjáról lesz szó. Az első két betűre hívnám fel a figyelmet. Sok szó kezdődik az ex-szótaggal, de párkapcsolatok terén, ha az EX kerül szóba, mindig érdekes megnyilvánulásokat és történeteket hallhatunk, láthatunk.
 
67_85.jpgNem mondhatom, hogy én magam sosem mondtam a volt barátomra néhány igen rosszalló megjegyzést, de a sztorik mindig másak, és a differenciából adódik, hogy igenis lejáratjuk vagy egyszerűen nem szép szavakat mondunk titokban, nyíltan a volt párunkról.
 
Mások szerelmi dúlását viszontagsággal hallgatom. Nehéz megérteni laikusként is, hogy miért kell izomból fikázni az ex-pasit/csajt, világgá kürtölve féregségét. Erre mondom én, hogy ha az élet citrommal kínál egy rövidebb vagy hosszabb időszakra, legalább kérjél mellé egy Martinit, cukrozott pohárral, három jégkockával, mert a pletykák hallgatásának is meg kell adni a módját! Nagy arcon csapás és magunk lejáratása, ahogy a futó kalandjainkról, vagy komoly párkapcsolatainkról beszélünk.
 
Itt jut eszembe a női magazinok folyton írt témájaként az első randi. Mi az, amivel elásod magad a leendő srácod/csajod előtt? Ha az exről beszélsz. Nos, kedves Hölgyek és Urak! A tini magazinok, és az fennkölt női magazinokban leírtak gyakran nagyon messze állnak a valóságtól. Nem kell mindent elhinni, csak mert 500 Ft-ért veszel egy színes semmirevaló újságot! Ha kérdeznek az exedről, válaszolj rá kerek-perec őszintén. Csak nem olyan hülye a leendőbelid, hogy ne tudja leszűrni, mik lehettek a gondok, és milyen ember is volt a te volt párod! Persze, azért csínján azokkal a megjegyzésekkel, mert sok beszédnek ugye sok az alja!
 
A kedvenc részem, amikor a Homo Sapiens Sapiens női irányzata azon bánkódik, hogy a rotweiler-képű ex-tökös legénye rendszeresen, vagy rendszertelenül verte, mint szódás Pista a lovát. Nem csak azért kellett volna már az első arcon vágás után lapátra tenni kedvesnek gondolt kedvesét, mert nem volt éppen lovagias megmozdulás dumbo kinézetűre verni barátnője fejét, hanem mert egyszerűen nem tisztelte emberként sem!
Azon pacákok előtt meg végképp értetlenül állok, akik a hard-core nimfonám, perverz dolgokra izgulnak, és esetleg ha nagyobb bottal járnak az átlagnál, nem biztos, hogy eszük is van IQ-ban akkora. Náluk a vér nem az agyba megy, és ezen uraknak titulált egyedeknél utólagos az óbégatás a haverok előtt, hogy a csajuk mekkora büdös kurva volt!
 
Nem használ egyik fél büszkeségének, önbecsülésének sem, ha reggelente a fürdőszoba tükre előtt állva, visszapillantva jelenlegi párjára azt kérdezi magától, hogy mit keres ezzel a bölömbika, Quasimodo fejűvel, Jason Statham vagy Eva Mendes helyett. Bármilyen lángoló vagy pislákoló szerelmet is érzünk a férfi vagy a nő iránt, saját magunk büszkeségét ne helyezzük előtérbe!
 
Ha valóban a kapcsolataink révén válunk azzá, akik vagyunk, és időnként akad egy kegyetlennek tűnő társ, aki lelkileg okozza szerelmünk vesztét, megmérgezve ezzel a jövőben kialakuló kapcsolatainkat, akkor tűrni kell a fájdalmat és tenni ellene! Mert, ha én az vagyok, amit eszek, akkor mindenevőként viselem a boldog pillanatok mellett a szomorú perceket is, valamint megeszem a főztömet.
És, hogy miért kapta a cikk az excalibur nevet? Azért, mert akármilyen nehéz megbocsátani volt párunknak a sérelmeket, mindig tudni kell, mennyire húzzuk ki szívünkből a haragot, és mondjuk el fűnek-fának egykori szarházi kedvesünk balfácánságát, majd hetedhét országra kürtöljük, hogy milyen rohadék volt, akinek jellemtelen maradt a jelleme.
 
Mindig tudni kell, hogy kinek, mit mondunk, mert a szavaknak igen nagy súlya van, és senki sem veszi jó néven, ha lejáratásban részesül! Ha valakiről bebizonyosodik, hogy nem való hozzánk, nincs idő tétovázni, félre kell mellőle állni! Ezért elhagyók és elhagyottak, csak óvatosan! J
 

Kép forrása: Internet

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.