Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

2011.04.01

Én kívánlak…Te kívánsz!

Én kívánlak…Te kívánsz!

 
Folyamatos érdeklődéssel és széles vigyorral hallgattam - pont bolondok napján-, ahogy a napsütöttének kevésbé nevezhető tavaszi időben, milyen érdekesnek nevezhető pornófilmek kerültek a netre, és milyen új pornós csaj díszíti hím haverom Android rendszerű telefonjának hátterét. Miután megtudtam, hogy a csajoknál újra szezon a szőrős változat különböző (V-alakú, egy csík) fazonokban, valamint rohadtul nem gáz, ha a forgalmas utak mentén szexel az ember,- a csodás fővárosban, egyszerűen kimennek a Kökire forgatni a szezonmunkások - így, máris felvilágosult lettem ezekről a létfontosságú tényezőkről. 
szex_auto2.jpgNehéz megértenem, miért talál rengeteg férfi élvezetet a kurvázásban, a maszturbálásban és a pornónézésben. Ha én pasi lennék, nem hozna izgalomba, ha cashért vagy egy Versace dress-ért valaki széttenné a lábait, de a saját tököm sem, ha egy vagy több faszi a szexcsatornán épp járásra képtelenné teszi szegény, nyögdécselő, orgazmust színlelő fiatal nőt. Soha nem vagyok készen egy Férfitől, ha Ő nincs készen tőlem és még csak nem is kívánom, ha ő nem kíván engem.
Mert valójában, mi is a szexualitás lényege? Én kívánlak, és Te kívánsz. És kívánsz, mert kívánlak! Melyik volt előbb? A tyúk vagy a tojás ez esetben? Azt senki sem tudja. Ami végképp elkeserítő tény, hogy nagyon kevés férfi tanulja meg élete során, hogy a szeretkezés/dugás/ágyban parádézás legcsodásabb pillanata nem az, amikor ejakulációja van a férfiembernek (azaz a magömlés, ami egyáltalán nem rossz), hanem, amikor látja párja élvező arcát. Tehát, ez ügyben a „kisebbség” döntően a női orgazmust (a női perineális (gát) izomzat és a méh ritmikus kontrakciói és szimpatikus idegrendszeri aktiváció) tartja a szeretkezés céljának. Úgy gondolom, a tapsi hapsiknak kedvezve, mindkét rész, - mind a férfi, mind a női - orgazmus átélése és annak látványa, az élvező arcok tekintete, figyelése, egyaránt lényege és alapvető eleme a szexualitásnak.
Mi kell a megkívánáshoz? A férfiak izgalomba kerüléséhez leginkább látvány (vizuális) ingerek kellenek, míg nőknél fontosabb szerepe van a bőrkontaktusnak, a simogatásnak, azaz a "taktilis" ingereknek. A hölgyeknél kulcsfontosságú a kielégülés elérése érdekében a kapcsolat minősége, az erotika, illetve a romantikus feltételek megléte. Érzelmileg a női léleknek jobban rá kell hangolódnia partnerére. Ezzel együtt tudja csak átadni önmagát a gyönyörszerzés érzékien érzelmes hangulatának.
Leegyszerűsítve a szakirodalmi tényeket; jó előre fel kell készülni szellemileg és lelkileg, hogy itt és most megtörténik, aminek meg kell történnie. Kicsi lelkünk össze ne törjön, de azt se hagyjuk, hogy a férfi lelkek tőrjenek össze. Ezért, ha egy pasival a nagy beavatásra készülünk, lehetőleg ne legyünk fantáziátlanok, egyszerűek, főleg nem a fehérneműkkel kapcsolatban! Ne dédnagyanyánk tundra bugyijában feszüljünk első éjszakán partnerünk lelombozására, hanem a kornak megfelelő színes, erotikus, vágykeltő darabokat viseljünk. Higgyétek el, egy-egy fehérnemű darabra mindig emlékezni fogtok párotokkal, ha kellően odafigyeltek a tálalásra. Persze, oda-vissza kell működnie ennek. Elég vágycsökkentő, ha aktuális szerelmünk egy fecskében pózol, vagy egy elnyűtt, Garfieldos (a lusta macska), alsógatyában kezd el meghódítani. Ezek után már csak a sajátos technikákon múlik a művelet végeredménye.
Visszakanyarodva a szexualitáshoz, megállapítható, hogy egyre kevesebb férfiba szorul érzelmi intelligencia, empátia, és szinte alig tudnak gondolkodni a Nők fejével. Nem tudnak, vagy egyszerűen csak nem akarnak azon filozofálni, hogy mit gondol, érez a gyengébbik nem.  Ha ezáltal nem is lesznek a Mi kell a nőnek Mel Gibsonjai (aki a nők agyába lát), de egyszer mindenkinek meg kell értenie és el kell tudnia képzelnie, hogy mit érez partnere egy kiadósabb szex után és közben. Mindez, saját magunk érdeke. És, miért ne akarnánk elképzelni, átélni ezt egy fantasztikus állapotot? Kár lenne kihagyni ezeket az érzéseket az életünkből! J
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

:)

Oggy, 2011.04.01 13:57

Én ezért imádom a szexet..nincs gyönyörűbb látvány és élmény annál, mikor látom, hogy a párom élvezi...ahhh ^^