Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

2011.03.29

Cica-mica, nagy a szád!

Cica-mica, nagy a szád!

„A férfiak olyanok, mint a felhők. Ha elmennek, rögtön kisüt a nap.”
 
 
Gondolom, hallották már azt a szleng mondást, miszerint „szélesebb az arc a vállnál”. Nemcsak, hogy kortalan meglátás és ítélkezés, de iróniája mindent elárul, ha ezt címezzük egy általunk kevésbé kedvelt embernek, vagy egy nem tetsző beszólásra illesztjük oda. Nem meglepő tény, hogy nagyon sok feminim, jellegtelen férfi van. Sajnos számuk meghatározhatatlan. Hemzsegnek az ilyen emberek. Ezért most olyan hím jellemvonást sorolok fel, melyet a legkevésbé sem szeretek a FÉRFIBAN.
 
Íme, hat szánalmas, kiborító tény:
 
1.      Agresszív viselkedés! Nem hiszem, hogy körbe kell írjam ezt a tulajdonságot, de kedves James Bondok és nem James Bondok! Legyenek szívesek a testi erőszak minden formáját elkerülni a gyengébbik nemmel kapcsolatban, ami fájdalmat okoz indokolatlanul. Az asszony nem verve jó!
2.      Ha valós vagy képzelt hódításaival henceg, és becsmérlően beszél a nőkről és az emberekről! Sajnos nagyon sok pasi elfelejt tükörbe nézni! Sokan, a régi letűnt korukról, ódákat zengnek önmagukról, vagy egyszerűen kamuznak a haverok előtt, hogy mást kellemetlen helyzetbe hozzanak, magukat dicső szoknyapecérnek beállítva!
3.      Hobby, hobby, drága hobby! Ha pénzed van, attól nem kell mindent kipróbálnod vagy hobby-vadásznak mutatkoznod! Nem ezek a szabadidős tevékenységek fognak jellemezni téged! Itt hívnám fel a szex-hobbysták figyelmét arra, hogy hiába gyűjtik a bélyeget, ha nincs mit hova ragasztani, akkor azt megette a fene!
4.      Szórakozóhelyeken való felvágás! Amiért hobby-vadász vagy, és úgy gondolod menő is, attól még te is csak egy ember vagy a sok közül! Kedvencem a VIP-es részlegeken ülők és ivók, na meg a szivarral hadonászók! Elárulom, a jobb helyeken is lehet venni 2000 Ft körüli összegért már egy jó minőségű szivart. Azért, mert összespóroltál egy kis pénzt, és úgy hiszed, hogy nagy kanállal falod az életet, ne legyél fejjátszós!
5.      Ha kukkolja a nőket, miközben slattyog kézen fogva a barátnőjével!
És végül a kedvencem!
6.      Ha úgy néz ki a pasi, mint egy teleszart zokni, aki terrorizálja közben a csaját, hogy csináltassa meg a cicijeit vagy a száját, és követeli, hogy XS-es ruhaméretre fogyjon! Azt gondolom, a mondat, önmagáért beszél, ezért nem is fejteném ki bővebben!
 
Most azon hat 21. századi általánosságokat írtam le, amely a fentiekben leírt, valamelyik pont ja közül már mindenki találkozott! Kedves Urak! Lehet, hogy rosszul látom a dolgokat, de nagyon sok rosszat lehet felsorolni férfiakról, és ugyan úgy a nőkről is. Ha valaki magára ismert, változzon meg, míg lehet! Hogy ez mennyire oldschool vagy sem, mindenki döntse el maga.
 
L.T.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Because need, assert, anticipate delivery, unsuccessful instances.

wohukowipni, 2019.05.13 20:58

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone 20mg <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone</a> jnt.vsyt.eletunk.eoldal.hu.fzd.cg http://mewkid.net/buy-prednisone/

Békés

oli gabi, 2011.03.30 01:47

3. 5. illik rám a többi nem. szóval nem értem miért ajánltad e sorok elolvasását :) természetesen ezek létező problémák, aláírom...

Re: Békés

L.T., 2011.04.03 22:36

Kedves Oli Gabi!

Köszönettel vettem a hozzászólásokat! :-)
Létező probléma, mely "általános".