Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Nők és Férfiak

Cikkek

2012.07.31

Műcici, műszempilla, műhaj...

/ Menüpont: Nők és Férfiak

Úgy tűnik, kevés bögyörővel rendelkező, úgynevezett konzervatív hímet zavar, ha akció közben a műmell tapintása után labdák pattognak, vagy a felfújt kacsaszájtól az óvatos smárolás a megengedett, esetleg egy kedveskedő hajsimítás közben kezében marad a vendéghaj.

 
Teljes bejegyzés

2011.11.14

Szerelmi leckék kezdődnek és haladóknak!

/ Menüpont: Nők és Férfiak
 
Teljes bejegyzés

2011.09.01

Szerelmi légyott...

/ Menüpont: Nők és Férfiak

Ha valakit szeretsz, akkor nincs más tennivalód, mint harcolsz érte. Én is így tettem, vagyis imitáltam a cselekvést. Két és fél hónapot könyörögtem egykori szerencsétlen félnótás kedvesemnek, hogy legalább az elváló okot, okokat megtudjam. Nos, a semmiért hagytak el egészen, amit valahol nem is bánok. Ez a kapcsolat úgyis halálra volt ítélve, nem kellett ahhoz a kaszás sem. Aztán a hormontúltengéses, forró napra esett nyárnak a számlájára írható, hogy egy gyenge pillanatomban egy még szerencsétlenebbel akadtam össze.

 
Teljes bejegyzés

2011.07.11

Kövéren is szexelhetek?

/ Menüpont: Nők és Férfiak / Hozzászólások: 0

Cikkem címét kérdésként fogalmaztam meg. Hogy miért? Egyes felmérések azt bizonyítják, hogy a nők fele, annyira kövérek érzi magát, hogy kerüli a szexuális együttléteket. A túlsúlyból adódó önbizalomhiány az együttlétek kimaradásaival a kapcsolat végét jelenti sok esetben. A saját testünkkel szemben támasztott elvárásoknak, ha nem felelünk meg, lelki válságba kerülünk.

 
Teljes bejegyzés

2011.06.09

Két-ség a Szingli lét

/ Menüpont: Nők és Férfiak / Hozzászólások: 0

A szingliség ideig-óráig remek szórakozási mód, csakhogy hosszútávon borzasztóan unalmas, és nagy gyorsasággal eszeveszett párkapcsolat keresésbe torkollik. A fejétől bűzlik a hal, vagy legalábbis hasonló szólással élhetünk e tekintetben. Szinglinek lenni nem könnyű, bármilyen hihetetlen! Átéltem és átélem. Egyenesen szörnyű jóval XX felett. Minden ember elemi vágya, hogy párra találjon hétmilliárd ember között, de valahogy ez sokunknak nehezen megy. A jó dolgokra valóban várni kell, de hogy ennyit, az már kiborító! Az én nagy Ő-m tényleg jól elbújt!

 
Teljes bejegyzés

2011.06.06

Szakíts, ha tudsz!

/ Menüpont: Nők és Férfiak / Hozzászólások: 0

Ha a szerelem valóban annyi, hogy odaadom a szívem egy másik félnek, és közben csak reménykedek, hogy nem töri össze, akkor el kell áruljam a szomorú igazságot, hogy ez egy nagy szívás! Nem holmi Teréz anyu vagy Bridget Jones szól belőlem, csupán a szürke tényeket közlöm.

 
Teljes bejegyzés

2011.04.01

Én kívánlak…Te kívánsz!

/ Menüpont: Nők és Férfiak / Hozzászólások: 1

Folyamatos érdeklődéssel és széles vigyorral hallgattam - pont bolondok napján-, ahogy a napsütöttének kevésbé nevezhető tavaszi időben, milyen érdekesnek nevezhető pornófilmek kerültek a netre, és milyen új pornós csaj díszíti hím haverom Android rendszerű telefonjának hátterét. Miután megtudtam, hogy a csajoknál újra szezon a szőrős változat különböző (V-alakú, egy csík) fazonokban, valamint rohadtul nem gáz, ha a forgalmas utak mentén szexel az ember,- a csodás fővárosban, egyszerűen kimennek a Kökire forgatni a szezonmunkások - így, máris felvilágosult lettem ezekről a létfontosságú tényezőkről. 

 
Teljes bejegyzés

2011.03.30

EXcalibur

/ Menüpont: Nők és Férfiak / Hozzászólások: 0

Habár a következő írásom címe történelmi vonalra utal, el kell keserítsem a historyhoz kötődő embereket, mert nem Merlin, a varázsló csoda kardjáról lesz szó. Az első két betűre hívnám fel a figyelmet. Sok szó kezdődik az ex-szótaggal, de párkapcsolatok terén, ha az EX kerül szóba, mindig érdekes megnyilvánulásokat és történeteket hallhatunk, láthatunk.

 
Teljes bejegyzés

2011.03.29

Cica-mica, nagy a szád!

/ Menüpont: Nők és Férfiak / Hozzászólások: 1

Gondolom, hallották már azt a szleng mondást, miszerint „szélesebb az arc a vállnál”. Nemcsak, hogy kortalan meglátás és ítélkezés, de iróniája mindent elárul, ha ezt címezzük egy általunk kevésbé kedvelt embernek, vagy egy nem tetsző beszólásra illesztjük oda. Nem meglepő tény, hogy nagyon sok feminim, jellegtelen férfi van. Sajnos számuk meghatározhatatlan. Hemzsegnek az ilyen emberek. Ezért most olyan hím jellemvonást sorolok fel, melyet a legkevésbé sem szeretek a FÉRFIBAN.

 
Teljes bejegyzés

2011.02.28

Vénusz(tro)Fóbia!

/ Menüpont: Nők és Férfiak

A nagyon szép nők, a bombázók, arról panaszkodnak, hogy a férfiak nem mernek irányukba közeledni. Ha oda is mennek, idővel homály fedi célukat a közeledéssel, mert egyszerűen leblokkolnak. Persze, ez sem igaz mindenkire! Aki kellő önbizalommal és beszélőkével rendelkezik, annak ez nem akadály! A homályra, a szép nők és a szép férfiak meg nem közelítésére, a tőlük és az elutasítástól való félelemre találták ki a vénusztrofóbia elnevezést. 

 
Teljes bejegyzés