Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Nők és Férfiak

Cikkek

2011.01.26

X-nek Y pasija...

/ Menüpont: Nők és Férfiak
Nem szeretem a jellemtelenséget, és az ostobaságot, ezért megosztom veletek, milyen abszurd dolgok vannak, ha akarjuk őket, ha nem. Bírom, hogy van egy közösségi portálon több mint 500 ismerősöm. Közülük 350-et tudok is pontosan, hogy honnan, miként ismerem, de a köztes „maradék” már nem izgat. Bár ezek között találni olyat, aki szintén ott él, ahol én, mégsem köszön az utcán, ha meglát. Trendi vagy sem a köszönés, mindenképpen illetlenség.
 
Teljes bejegyzés

2011.01.20

Mindennapi bókjaink

/ Menüpont: Nők és Férfiak
Míg a nők domború vagy kevésbé domború idomaikkal veszik le a férfiakat a lábukról, addig a férfiak többsége egy jól irányzott bókkal képes a kiszemeltjét becserkészni. Az, hogy mit is jelent a bók biológiai szempontból, sajnos nem tudom, viszont az a férfi, aki jó pontokat akar szerezni a nőknél, hízeleg, bókol, udvarias és a határokat betartja nemcsak, hogy szexi, ha kell, kellően komoly is.
 
Teljes bejegyzés

2011.01.20

Férfi és Nő

/ Menüpont: Nők és Férfiak
Marilyn Monroe szerint "Minden pasi egyforma. Csak az arcuk más, hogy ne keverjük őket össze." Annyi kiegészítést tennék, hogy testi adottságaik habár eltérőek, gondolkodásmódjuk szinte ugyan olyan! Nem a nősoviniszta elme szólalt meg belőlem. Félreértés ne essék, szeretem az erősebbik nemet, de amikor defektet kapnak agyban, attól aztán kiakadok!
 
Teljes bejegyzés

2011.01.19

Ismerkedés

/ Menüpont: Nők és Férfiak

Nem csalás és nem ámítás az a hétköznapi mondás, hogy „Gyáva embernek finggal harangoznak”. Most, hogy jól kiröhögted magad kedves Olvasó, figyelj ám, mert a hétköznapi életben előforduló öt fortélyt leshetsz el az ismerkedés területén.

 
Teljes bejegyzés

2011.01.19

Miért szakít a nő?

/ Menüpont: Nők és Férfiak

Az utóbbi időben, a nők felemelkedésének és tudatváltásának köszönhetően, a kapcsolatokból bátrabban és sikeresebben lépnek ki a hölgyek. A szakítások legfőbb oka az elhidegülés, és az érzelmi kapcsok meglazulása.

 
Teljes bejegyzés

2011.01.19

Ideál? Ugyan már!

/ Menüpont: Nők és Férfiak

Tökéletes FÉRFI nincs, és tökéletes NŐ sincs. Tökéletes csak a filmvásznon létezik Mr. és Mrs. Smith személyében.

 
Teljes bejegyzés

2011.01.19

MAN-ők

/ Menüpont: Nők és Férfiak

Az Úr megteremté a világot, benne pedig lészen a nő és férfi. Heteroszexuális, homoszexuális, biszexuális és transzexuális. Azután a XXI. század forgatagában elővarázsolá a metroszexualitást.

 
Teljes bejegyzés

2010.11.04

Miért szakítanak a nők?

/ Menüpont: Nők és Férfiak / Hozzászólások: 0

Az utóbbi időben, a nők felemelkedésének és tudatváltásának köszönhetően, a kapcsolatokból bátrabban és sikeresebben lépnek ki a hölgyek. A szakítások legfőbb oka az elhidegülés, és az érzelmi kapcsok meglazulása. A problémák forrása igen szerteágazó. Sokszor elkerülhető lenne, ha némi odafigyeléssel élnénk kapcsolatainkban. Persze a szakítástól nem mindenki szenved. Valaki képes mosolyogva búcsút inteni a másik félnek, míg a szenvedő, dobott pasi vagy nő, nem győzi könnyeit dézsába gyűjteni. Íme, néhány ok, amiért búcsút int a gyengébbik nem Ádám leszármazottjainak.

 
Teljes bejegyzés