Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Élet - Lélek

Cikkek

2013.08.26

Mariel Clayton Barbie-k (Gyilkos babák)

/ Menüpont: Élet - Lélek
 
Teljes bejegyzés

2011.11.09

Mondd meg az évet, megmondom a generációt!

/ Menüpont: Élet - Lélek

A mai felgyorsult világban még ma is elcsodálkozom, miként működik és milyen csodás találmány a mikrohullámú sütő vagy a hajcsavaró, de az interneten végképp lehidaltam! Bár nem tudom, mit jelent az MMORGP vagy a LOL pontosan, amit annyiszor látok kiírva az ikszdé mellett, a legújabb generáció már pikk-pakk hasítja a témát! Egyenesen a vérükben van. Ám ők nem tudhatják, milyen „Up to date-nek” lenni, és miként is kell a kapát rendeltetésszerűen használni vagy a tyúkot megkopasztani!

 
Teljes bejegyzés

2011.05.20

Gyerekkori kövérség

/ Menüpont: Élet - Lélek

Egyes felmérések alapján, minden negyedik-ötödik gyerek túlsúlyos vagy felesleges kilókkal küzd Magyarországon a gyerekek csaknem 20 százaléka túlsúlyos. Odafigyelés és segítség nélkül elhízott felnőttek lesznek.

 
Teljes bejegyzés

2011.04.06

Csókolj!

/ Menüpont: Élet - Lélek / Hozzászólások: 0

Nem is gondolnánk, hogy mennyi minden elmondható párunk csókjáról és száj ízéről. A csók a szerelem kifejezése. A csókolózás törvényéről mindannyian hallottunk már. Aki próbálta, van véleménye és tapasztalata, hogy mikor és mégis milyen érzelmekkel jó, de magáról a csókról és annak „hátteréről” vajnyi keveset tudunk. Napjainkra a csók elvesztette szerepét. Bár az első csókot még akkor sem felejtjük el, ha szerelmi afférunk jelentéktelen epizódjaként vett részt az életünkben.

 
Teljes bejegyzés

2011.03.29

What is love?

/ Menüpont: Élet - Lélek / Hozzászólások: 1

Mi a szerelem? Ezt kérdezi ultra-über slágerében Haddaway is, és a világon annyi millióan! Ezer számra jönnek ki az újabb, nemcsak az amerikai gyártósorokon azon dalok, mely a szerelem érzéséről, reményvesztettségéről szólnak, de nehéz megfogalmazni azokat a benyomásokat és tapasztalatokat, mely egyértelműen definiálhatja. Adott a kérdés, már csak a választ kell megtalálni, majd egyeztetni a filozófiákat eme eszméletlenül egyszerűnek ígérkező, de annál bonyolultabb, összetettebb kérdésről.

 
Teljes bejegyzés

2011.03.10

Dohányzási dilemma!

/ Menüpont: Élet - Lélek

Biztos sokan ismerik azt a viccet, hogy miként csinál lekvárt a szőke nő? Hm? Egyszerűen kinyomja a buktából. Nagyjából egy szinten van ezzel a kormány a legújabb ádáz ötletével, melyet esztelenül kíván, hatástanulmányok, felmérések nélkül véghezvinni. Ez pedig nem más, mint a dohányzás tiltása.

 
Teljes bejegyzés

2011.03.07

Kevesebb vagy több szex a tiniknél?

/ Menüpont: Élet - Lélek

Egy amerikai tanulmány alapján, a 15-24 év közötti fiatalok szexuális érintkezése csökkent az utóbbi években 78%-ról mintegy 72%-ra. A kutatásban 5300 fiatalt kérdeztek meg a Nemzeti Kampányban, melynek vezetője Bill Albert volt. A kutatás eredményei azt mutatták, hogy csökkent a szexuális érintkezés, a nem várt terhességek száma a tinik és a fiatal felnőttek között.

 
Teljes bejegyzés

2011.01.19

Család gyerek nélkül

/ Menüpont: Élet - Lélek

Amikor a legtöbb ember elér egy bizonyos korhoz, úgy gondolja, ideje családot vállalni párja mellett, a párjával közösen gyermeket nevelni. Vannak, akik teljesen másként gondolkodnak a családról, a házasságról.

 
Teljes bejegyzés

2011.01.19

Alzheimer-kór

/ Menüpont: Élet - Lélek
 
Teljes bejegyzés

2011.01.19

Időskorban

/ Menüpont: Élet - Lélek
 
Teljes bejegyzés