Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Borsos sztorijaim

Cikkek

2010.11.04

Ágyhoz jutott az éber kómában lévő kisfiú

/ Menüpont: Borsos sztorijaim / Hozzászólások: 0

Csupán két hete mutattuk be a hét éve éber kómában fekvő Kristóf történetét, nehéz anyagi helyzetben élő családja máris hozzájuthatott a kicsi ellátásához elengedhetetlenül szükséges speciális betegágyhoz. Szerkesztőségünkben jelentkezett Györgyi, aki élettársával Istvánnal együtt felajánlotta a kívánt gyógyeszközt a kisfiú családjának.

 
Teljes bejegyzés

2010.11.04

Szörnyeteggé válik az elkényeztetett kölyök

/ Menüpont: Borsos sztorijaim / Hozzászólások: 0

Felnőtt az első olyan generáció, amelyik minden realitásérzéket nélkülöz, önző, gyenge és kapzsi - állítja Joseph Epsein amerikai kutató, aki szerint a modern társadalmat a gyerekek irányítják. A magyar szakemberek szerint azonban inkább segítségre szorulnak a modern világban magányossá váló fiatalok. Agresszív, önző nemzedék a mai, vagy a számítógépek és a televízió világában magányosan felnövő, elhanyagolt korosztály? 

 
Teljes bejegyzés

2010.11.04

Illetlenség a rövid orgazmus az első éjszakán

/ Menüpont: Borsos sztorijaim / Hozzászólások: 0

Vannak dolgok, amiket nem illik vagy nem szabad elkövetni szex közben, különösen ha a pár először bújik egymással ágyba. Az intim szerelmi együttlét mindenképpen feltételezi a megértő, a másikat elfogadó hozzáállást, de ezzel nem szabad visszaélni. 

 
Teljes bejegyzés

2010.11.04

Átvertek a görög munkával

/ Menüpont: Borsos sztorijaim

Mocsok, kosz és bűz fogadta a Görögországban munkát vállaló magyar fiatalokat. Tóth Ildikó pár nap múltán hazajött, azóta hiába kéri, hogy legalább az útiköltsége egy részét fizessék ki. Hasonlóképpen járt négy munkanélküli nő Hollandiában. A Külügyminisztérium szerint egyre több ilyen jellegű bejelentést kapnak. 

 
Teljes bejegyzés